Adauga citate

Cuvintele ‘mestesugite’, adica acele cuvinte amuzante sau melancolice, puternice sau delicate care ne emotioneaza prin profunzimea lor, merita sa fie citite. Stii cum e: inveti pentru un examen, citesti o carte sau te uiti la un film, si, brusc, ziua ta este mai buna. Din cauza unei replici de geniu care concentreaza in cateva cuvinte experiente de-o viata.

Stii si tu astfel de fraze? Nu le regasesti pe Citate Istete? Contribuie si tu! Trimite-ne citatele tale preferate, iar noi le vom publica, mentionand numele tau. Citate Istete promoveaza o comunitate de oameni care respecta adevaratele valori, ca si tine! Impartaseste-le cuvintele care ti-au luminat sufletul si lumineaza-ti sufletul citind cuvintele lor.

Foloseste formularul de mai jos pentru a adauga citate.
Alege orice categorie simti ca este potrivita pentru citatele tale. Categoria care este in mod automat selectata este “Citate de la voi”.

Nu uita sa adaugi si un titlu pentru citatele pe care le-ai scris.

Datele tale

We do not know who you are. Please supply your name and email address. Alternatively you can log in if you have a user account or register for a user account if you do not have one.Select a category:
Detalii pentru adaugarea citatelorAllowable Tags: <p><b><em><u><strong><a><img><table><tr><td><blockquote><ul><ol><li><br><sup>